World-Famous Cathedral Gets Plastered With Nicki Minaj’s ‘Anaconda’ Cover Art

News

It looks like Nicki Minaj has been immortalized in more ways than one.

The “Feeling Myself” rapper was honored on the renowned Helsinki Cathedral with 1,000 life-size cutouts of her “Anaconda” single art.

SEE ALSO: Nicki Minaj’s ‘Anaconda’ Cover Art Is The Greatest Thirst Trap Ever

The images have dual-day tickets to the Summer Up Festival in Finland, where the Queens native will perform in July. Festival director Martin Mustonen told Helsinki News that the stunt was created to fuel “positive wonderment” from the bare-booty Minaj printouts.

SEE ALSO: Yep, Omeeka’s Still On: Nicki Minaj Backs It Up On Meek Mill In Austin

If you haven’t seen them yet, here are a few images captured at the scene. –Diamond Hillyer

Tämän päivän pyllyepisodissa paras juttu ei oo aikaansaatu käsittämättömän värikäs keskustelu Somessa ja huomionarvo lähes jokaisessa valtakunnan mediassa vaan se, että about 60 henkilöä oli tullu tänään kukonlaulun aikaan puoli kuusi keskiviikkoaamulla Senaatintorille vapaaehtoisena paikalle jeesaamaan meitä järjestäjiä ja toteuttamaan tätä kahjoa ideaa! Aina Lahesta saakka! Se vasta ilahdutti! Tässä nähdään, miten Summer Up yhdistää ja miksi me aina kutsutaan teitä kaikkia kävijöitä ystäviksi! Kiitos kaikille isosti mukana olleille hauskasta päivästä! Valloitettiin nätisti Nicki Minaj pyllyillä Stadi ja aiheutettiin todellinen p€&"kamyrska Somessa 🙂 Ja pahoittelut tässä samalla tietysti niillekin, joille tämä saattoi aiheuttaa mielipahaakin… Ootte huikeita kaikki! Nähdään kaikki Summer Up – festivaaleilla! #mynicki #pyllygate #summerup15 #nickiminaj @

A photo posted by Summer Up Tapahtumat (@summerupofficial) on

Photo Credit: Getty Images